Innovació i ràdio són dos conceptes que han conviscut des de sempre. Ençà del nostre naixement, Ràdio Ciutat de Tarragona ha estat un projecte que ha volgut innovar constantment, no només en la forma de fer ràdio sinó també en la nostra manera de veure aquest mitjà: som la primera ràdio del territori que emet exclusivament per internet.

PodcastCity Ràdio Lab és fruit de la feina en equip, d’estar oberts a noves idees i de la voluntat de fer créixer la ràdio a través de la participació ciutadana. Una plataforma multimèdia que vol apropar el nostre mitjà a aquelles persones que tenen alguna cosa a dir.

Amb més d’una seixantena de propostes rebudes en menys d’un mes i havent duplicat la nostra audiència des de la posada en marxa de la plataforma el passat 28 d’octubre de 2019, PodcastCity ens va confirmar que hi havia la necessitat d’oferir un espai per a la realització de podcasts amb totes les facilitats possibles, per a què gent que mai havia tocat un micròfon o una taula de so tingués el suport professional per a realitzar-ho. Els participants només han de portar un guió i les sintonies necessàries per a enregistrar el seu programa. La realització i la coordinació van a càrrec de Ràdio Ciutat de Tarragona.

PodcastCity es converteix així en una plataforma oberta a l’experimentació de nous formats radiofònics, amb una integració completa en les noves tecnologies i xarxes socials, amb suport no només a la nostra pàgina web sinó també en altres plataformes com iTunes o Spotify. En definitiva, PodcastCity ha esdevingut la primera comunitat de podcasting de Tarragona.

Després de dues temporades, la iniciativa està esdevenint tot un èxit de participació i audiència. Tot perquè vam fer-nos una pregunta i ens vam atrevir a respondre-la: podem portar el fenomen del podcàsting en un context de proximitat?

ELS PODCAST MES ESCOLTATS

La Ciutat que Cura: Programa de Salut i Benestar. La teva infermera de capçalera t’explicarà en cada programa alguna bona idea per tractar alguns dels temes de Salut i Benestar més habituals i parlarem d’ eines i recursos que podem tenir a l’abast a la ciutat sense fer una despesa de diners important i que ens aporten grans beneficicis. En alguns programes hi haurà un expert/a que ens oferirà la seva experiència i coneixement i compartiran la seva veu (amb Mercé Milan)

La Partida: El Club Diògenes ens porta “La Partida”, el programa on coneixerem diferents jocs de taula amb la participació d’experts i aficionats a l’oci alternatiu (amb Jordi NadaI).

A ti que te pica: En aquest humil programa no trobareu pas gent que ha guanyat un premi Oscar, ni un Grammy, ni un Pulitzer, ni una Pilota d’Or. A A TI QUE TE PICA? parlarem amb persones normals i corrents però extraordinàriament increïbles. Parlarem de les seves pors, esperances i motivacions, així com dels seus referents. (amb Juan Pablo Maligno).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *