Un podcast pot anar molt més enllà d’un àudio i pot ser un contingut audiovisual molt complet i de qualitat. Un producte únic que marqui la diferència. Un bon exemple d’aquesta opció és el podcast de la BASF, la companyia multinacional líder a la Indústria Química.

Conversaciones para un futuro sostenible és un podcast on, Carles Navarro, Director General de BASF Española i màxim responsable de les activitats del Grup a la península ibèrica, entrevista a personalitats de l’àmbit de la sostenibilitat. Amb l’ajuda de música i de recursos sonors, l’oient gaudeix d’una entrevista interessant d’una forma amena amb un podcast de gran qualitat tècnica.

BASF PODCAST A SPOTIFY, IVOOX I APPLE PODCAST

El podcast de la BASF compta amb un allotjament propi, a través d’un canal a Blubrry, un dels espais més reconeguts a escala internacional que permet descarregar, allotjar i publicar podcast. Els capítols d’aquesta primera temporada estan disponibles a totes les plataformes (Spotify, iVoox i Apple Podcasts) i cadascun d’ells compta amb un disseny propi que també serveix per promocionar i difondre el contingut per totes les xarxes socials.

CONTINGUTS DE VIDEO

Però, a més de poder escoltar-ho, cada programa va acompanyat d’un vídeo teaser i d’un vídeoresum d’aquesta entrevista amb els millors moments.

Resum del capítol: YOUTUBE

En aquest resum audiovisual veurem els moments més destacats i les declaraciones més rellevants de l’entrevistat o entrevistada.

Teaser del capítol: LINKEDIN

El Teaser té un objectiu molt clar: crear expectativa i generar interés pel capítol, per això és un vídeo que juga amb les preguntes més potents i amb les respostes més cridaneres.

AUDIO CARDS (NSTAGRAM

Un acompanyament audiovisual que cal sumar són les Audiocards. Són una innovadora eina de promoció del nostre contingut on podem combinar una imatge/disseny amb un fragment de l’entrevista per destacar els highlights del capítol d’una forma diferent, original i que ens ajudi a transmetre el nostre missatge amb un millor impacte.

Així doncs, BASF PODCAST fa un pas més i li dona una volta completa a tot el potencial que es pot treure d’un podcast per tal de fer-lo més professional i poder tenir un producte final d’una gran qualitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *