La Generalitat de Catalunya també aposta pel món podcasting. L’Agència Catalana del Consum forma part de la plataforma. El seu objectiu amb “El Consum Més Pràctic” és aproximar-se a la ciutadania i millorar la seva confiança, apropant en cada programa la seva tasca als oients.

Amb una periodicitat quinzenal, Judit Pujol, cap de la secció de consum a Tarragona, tracta algun tema relacionat amb el departament per tal de resoldre alguns dubtes dels consumidors i explicar quins drets tenen en diverses situacions: cancel·lacions de vols, etiquetatge d’eficiència energètica, l’arbitratge del consum… A més, El consum més pràctic compta amb el suport i conducció de la periodista Sílvia Petit, qui acompanya a Pujol en cada programa.

EL CONSUM MÉS PRÀCTIC A SPOTIFY

Els capítols d’aquest podcast estan allotjats, no només a la nostra plataforma, sinó també a Spotify, iVoox i Apple Podcasts. Paral·lelament, El consum més pràctic té suport visual, ja que cada programa també és enregistrat en vídeo. A més de tenir el capítol sencer gravat, també compta amb fragments de vídeo amb els moments més destacats i un resum del programa.

CONTINGUT PER A XARXES SOCIALS TWITTER (fragments curts de cada capítol + vídeo resum)

Per Twitter la difusió es basa en la publicació de tres fragments curts de cada capítuol amb les frases més destacades més un vídeo resum del programa

CONTINGUT PER A XARXES SOCIALS: INSTAGRAM

A través d’Instagram, es publica un vídeo resum de màxim 1 minut per tal que es pugui publicar sencer com a post

CONTINGUT PER A XARXES SOCIALS: FACEBOOK

Com a Instagram, a Facebook també es publica un vídeo resum d’un minut amb els contingut més destacat del capítol.

Així doncs, també la Generalitat aposta per aquest contingut, pel món podcasting com una nova via per comunicar el nostre producte de forma original, senzilla i eficaç.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *