El Col·legi Oficial de Farmacèutics de Tarragona també participa a Podcast Estudio i ho fa amb el seu espai #FarmacèuticsTGN. El seu objectiu amb aquest podcast és apropar el paper i la tasca del COFT a la ciutadania i explicar tots aquells aspectes desconeguts de la professió que poden ser d’ajuda a la població en general.

#FARMACÈUTICSTGN:

Perquè la població coneix bé com es dispensen els medicaments un cop van a la farmàcia, però potser hi ha d’altres aspectes que li podrien ser útils i que, amb #FarmacèuticsTGN, pot descobrir gràcies als més de 800 professionals del COFT. Un exemple de com un podcast pot servir per difondre la tasca d’empreses o col·lectius.

#FarmacèuticsTGN és un espai mensual que s’enregistra en format podcast, però també en vídeo, del qual s’extreuen els fragments més destacats que, posteriorment, es comparteixen a les xarxes socials. El programa es pot escoltar també a plataformes com Spotify, iVoox i Apple Podcasts.

El podcast està presentat per un periodista professional de Ràdio Ciutat de Tarragona, que entrevista membres del Col·legi Oficial de Farmacèutics de Tarragona tractant temàtiques diverses d’interès general.

#FarmacèuticsTGN A TWITTER

Es distribueixen 3 fragments destacats i un vídeo resum del programa

#FarmacèuticsTGN A INSTAGRAM

Es publica un vídeo resum del programa amb les declaracions més destacades.

#FarmacèuticsTGN A FACEBOOK

Es publica un vídeo resume del programa amb les declaracions més destacades.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *