Els col·legis de professionals tenen també cabuda a Podcast Estudio. Un dels quals és usuari de la plataforma és el Col·legi Oficial de Metges de Tarragona. El seu objectiu amb “COMT Podcast” és donar veu als més de 3.500 col·legiats que actualment tenen i apropar la medicina i la feina d’aquests professionals a la ciutadania.

Amb una periodicitat setmanal, l’espai entrevista a metgesses i metges del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre, i analitza l’actualitat sanitària, apropant a l’oient les històries més interessants del món de la medicina.

COMT PODCAST A SPOTIFY

Els capítols d’aquest podcast estan allotjats, no només a la nostra plataforma, sinó també a Spotify, iVoox i Apple Podcasts. Paral·lelament, COMT Podcast té suport visual amb fragments de vídeo enregistrats a l’estudi i que posteriorment comparteixen a les seves xarxes socials, a Twitter i a Instagram.

CONTINGUT PER A XARXES SOCIALS: TWITTER

CONTINGUT PER A XARXES SOCIALS: INSTAGRAM

Una de les particularitats de COMT Podcast és que no només és un espai per a col·legiats, sinó que també tracta temes que poden ser d’interès per a la ciutadania, apropant la tasca del col·legi i dels seus professionals a la població.

IMATGES DE LA GRAVACIÓ DE COMT PODCAST

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *