Descobrir nous indrets també es pot fer gràcies al podcasting. A través de càpsules que ens ajuden a entendre i interpretar el territori, ajuntem dos mons: el turisme i el podcast. És el cas de les Terres de l’Ebre, amb el podcast Racons per Descobrir de les Terres de l’Ebre.

Mitjançant una audiodescripció dels indrets més destacats de la zona recreem un paisatge sonor que endinsa l’oient en la realitat natural i social de les Terres de l’Ebre. Presentem el contingut en dos idiomes, català i castellà, optant per un format ampliable a altres llengües, com l’anglès o el francès, mitjançant un servei de doblatge.

Versió en català:

Versió en castellà:

A Racons per Descobrir de les Terres de l’Ebre hem presentat diversos indrets, com la Punta del Duc, la Reserva de Sebes, les Cases d’Alcanar o l’Ametlla de Mar. Zones molt turístiques, amb molta història i una gran riquesa natural

Des de la tasca dels pescadors ‘caleros’, fins un passeig pels camins més emblemàtics de l’Ebre, passant pels sons característics de la fauna autòctona, Racons per Descobrir de les Terres de l’Ebre us transportarà als seus més de 3.300 km2 de superfície.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *