El proper dimarts 30 de novembre Ràdio Ciutat de Tarragona participarà en la primera jornada Premià Fòrum Mèdia, concretament en la ponència La Tecnologia al Servei de la Producció i Difusió de Continguts. Hi participarà el director d’aquesta casa, Quim Espinosa i la directora de Cugat Mèdia, Mònica Lablanca.

Un espai que moderarà el cap d’Operacions de la Xarxa Audiovisual Local, Miquel Herrada. Herrada assegura que l’objectiu d’aquesta taula és compartir “experiències de transformació digital en l’àmbit de les emissores de ràdio local de Catalunya”.

Pel cap d’Operacions de la XAL, Ràdio Ciutat de Tarragona és “capdavantera en la gestió i creació de comunitats en l’àmbit digital“, d’on ha destacat l’estratègia de podcasting.

Tot plegat en un context complicat, però d’oportunitat. La pandèmia ha fet d’accelerador de molts processos que s’han vist implantats en les redaccions dels mitjans de casa nostra, especialment en l’àmbit tecnològic, amb una revolució tècnica i d’adaptació a noves plataformes. “S’han esborrat les fronteres entre àudio, vídeo i plataformes de distribució”, assegura Herrada, que afegeix que tot plegat és una oportunitat pels mitjans locals, que “tenen un gran avantatge competitiu”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *