La Generalitat de Catalunya també aposta pel món podcasting. L’Agència Catalana del Consum forma part de la plataforma. El seu objectiu amb “El Consum Més Pràctic” és aproximar-se a la ciutadania i millorar la seva confiança, apropant en cada programa la seva tasca als oients.

Amb una periodicitat quinzenal, Judit Pujol, cap de la secció de consum a Tarragona, tracta algun tema relacionat amb el departament per tal de resoldre alguns dubtes dels consumidors i explicar quins drets tenen en diverses situacions: cancel·lacions de vols, etiquetatge d’eficiència energètica, l’arbitratge del consum… A més, El consum més pràctic compta amb el suport i conducció de la periodista Sílvia Petit, qui acompanya a Pujol en cada programa.

Els capítols d’aquest podcast estan allotjats, no només a la nostra plataforma, sinó també a Spotify, iVoox i Apple Podcasts. Paral·lelament, El consum més pràctic té suport visual, ja que cada programa també és enregistrat en vídeo. A més de tenir el capítol sencer gravat, també compta amb fragments de vídeo amb els moments més destacats i un resum del programa.

Així doncs, també la Generalitat aposta per aquest contingut, pel món podcasting com una nova via per comunicar el nostre producte de forma original, senzilla i eficaç.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *